Ivar

Ekspert

Grupp: Registreerunud
 |
Postitatud: 04 okt. 2004,12:29 |
 |
Mina ostsin esmakordselt Pacificust suve alul. Ja kuigi see pood tekitas mu väga pika netist ostmise ajaloo jooksul (95-st alates) esimese kaardinumbrilekke, olen ma kõik oma viimaste kuude DVD-ostud just sealt teinud - põhjusteks hind, pakkimisviis jne, mõistetavad põhjused, ma arvan.
Nüüd sellest, mis tolle lekke tulemus on minu jaoks olnud. Suvel, kümmekond päeva enne kui lekkest teada sain, märkasin oma kaardil kummalist 13-sendi broneeringut. Lasin selle pangal kohe maha võtta, alles hiljem selgus, mis selle põhjuseks ilmselt oli... Seepeale oli vaikus, ei midagi kahtlast. Muidugi, selge, et kaardi number oli lennus, kuid kuna kehtivusaega oli jäänud veel vaid mõni kuu ja soov veelgi Pacificust osta, ei tühistanud ma kaarti. Kuni eelmise nädalani - leidsin KAKS 13-sendi broneeringut, mispeale lasin need mõlemad tühistada ja võtsin asenduskaardi. Mul pole enam meeles, millal broneeringud tehtud olid, aga mälu järgi kusagil 15. sept paiku.
Nüüd on seis selline, et tegin tolle uue kaardiga (mis kehtib aasta lõpuni) esimese netitellimuse. Ja just Pacificust (Aladdin, Hellboy, Texhnolyze 4) - nad sindrid on ikka kiired ja ökonoomsed. KUI peaks juhtuma, et lähiajal jälle mõni kummaline broneering tekib, siis on muidugi jama, see näitab, et nende sait on ikka veel ebaturvaline. Ma siiski loodan, et nad on oma asjad korda saanud. Hea pood siiski.
-------------- www.utv.ee/~ivar/dvd
|