MozMan

Ekspert

Grupp: Registreerunud
 |
Postitatud: 25 veeb. 2006,00:37 |
 |
Tsiteerin: (Ivar @ 24 veeb. 2006,23:26) | Kaaskodanikuga meenutades oli asi nagu nii, et tegid neile taotluse, nad reserveerisid kaardilt mingi summa (poolteist euri), sellel real kaardiarvel oli mingi number. See tuli neile Paypali lk-l tagasi sisestada ja oligi account vaba. |
Jepp, tuttav teema... see mind eriti leili ajaski et kogu see 1,5 EUR ooper oli mul juba ammu läbitud, raha arvelt maas, antud turvakood PayPali sisse toksitud... nii "Verified Account" kui vähegi olla saab...
Siis jah, mingi aeg ei kasutanud PayPali, noh polnud vaja parasjagu, siis mingi suva hetk (olin just piiri taga komandirovkas) kui miskit meili PayPalilt tuli, ma XYI sellele tähelepanu see hetk pöörasin, delete ja asi korras, niigi GPRSiga netis rippumine kallis...
Nüüd kui meenutan siis vist oli meili teema jah midagi seoses accoundiga aga ikkagi... 1,5 EUR protseduur läbitud, sellega oma isik ja kaardi kuuluvus sellele samale isikule tuvastatud/kinnitatud... WTF on siis hiljem turvalisem oma isikut tuvastada saates PayPalile fax??? 
Igatahes probleeme lahendades tundus kogu see ettevõtmine üdini "ameerikalik" olema = stagnatsiooni käes vaevlev kapitalism
-------------- * "kui tootel märge Made in Europe, siis suure tõenäosusega Poola toode ja kvaliteet kehvem kui kohaliku külasepa soorauast tehtud asjadel" * (mitteproff) Postitatud: 28 aprill 2004,10:01
|