Raul Oja

Ekspert

Grupp: Registreerunud
 |
Postitatud: 22 jan. 2005,11:42 |
 |
Täna öösel saime siis eestikeelsed tähed ka ilusasti paika. Subtiitrid on nüüd ilusal helehallil taustal Kes tahab, andku teada, sest seda update ei ole kuskil veel üleval. Versiooniks on 1257.
Uue firmwarega tuli kaasa ka Xvid ja HDCD tugi. Peale selle hakkas veel mängima ka +R/RW ja -R/RW Dual layerit. Juurde tuli srt, sub, ssa, smi tugi. Veel lisandus DVD-MP3 ja DVD-WMA tugi.
Versiooniga 1257a paekas lahenema ka see, et saab muuta subtiitrite suurust. Lahendamisel on veel see, et kui kui panen sisse NTSC dvd või divx, siis vene TV(mina oman) korral jääb pilt must-valgeks ja värve tagasi saab alles siis, kui sisestan uuesti PAL dvd või divx. Isegi väljalülitus ei muuda mängija reziimi värviliseks tagasi. Aga kui teie telekal on olemas süsteem, mis toetab ka NTSC, siis te ei ole selle probleemiga seotud. Mul endal oli varem sama vene tv taga selline ameerikast toodud dvd mängija, kus olid sees mõlemad konverterid ja tv ei vajanud ntsc tuge, kuid nüüd jällegi vajab. Peab hakkama uuele tv mõtlema. Aga sellegipoolest on pilt PAL dvd-ga super hea isegi vene tv-ga mis on 22 aastat vana.
Lugesin veel siin foorumis, et kui Philipsil või mõnel muul mängijal Dvix kerida, et siis ei ilmu supad enam ekraanile. Ma proovisin seda varianti ka Pioneeril mitme Divx'ga, kuid nii kui kerimine lõpetada, ilmuvad kohe ka supakad. Seega paitsab, et sellel mängijal seda probleemi ei ole.
Muudetud Raul Oja on 22 jan. 2005,14:06
-------------- Normaalne!
|