Andero21

Liige

Grupp: Registreerunud
 |
Postitatud: 25 okt. 2006,16:48 |
 |
Tsiteerin: (switch @ 24 okt. 2006,21:43) | Kannatust härra, ega see siin infoliin ei ole, las inimesed tulevad ikka töölt koju ja söövad kõhud täis. Firmwaret maha ei saagi, saab ainult uue vastu vahetada. Noh tegelikult saab ka, aga siis aparaat enam ei tööta üldse. See, et arvutis subtiitrid mängivad ja pleieril ei mängi ei näita veel, et firmware vale on. Esiteks kas on tegemist DVD-ga või siis avi filmiga? Kui DVD-ga siis võib firmware tõesti vigane olla, mida ma aga hästi ei usu. Tõenäolislt räägid sa divx/xvid filmist ( .avi fail) Selleks, et subtiitrid pleieril mängiksid peavad subtiitrid olema esiteks mängijale vastuvõetavas formaadis (.sub ja .srt harilikult) ja sinu mängija puhul TÄPSELT SAMA nimega (välja arvatud laiend muidugi) kui film. Yamaha 550 originaal FW subtiitreid ei mängigi, aga uuem firmware peaks siiski mängima. |
DVD mängija mängib divix formaadis filme ja ma tõmbasin netist filme ja supakaid....filmid toimivad ülihästi aga supakaid alla ei tule.Supakad on faili lõpuga sub.Point aga selles et Yamaha.com leheküljel leidus tarkvara selle masina jaoks....tõmbasin plaadile ja hops mängijasse....(ette rutates võin öelda tarkvara vigane pole),aga hiljem lähemalt uurides selle tarkvara kirjeldust siis leidus seal selline lause; Old update Information (the latest update is including all old updates): What is new in Version V.34: 1. After playing JPEG/MP3, shuffle mode cannot be canceled by tray open/close. 2. After playing WMA, DVD-Video playback sometimes becomes slow. 3. DivX subtitle cannot be displayed. Mina saan aru et siin number kolme all olev lause ütleb divixi suptiitrid ei toimi.Kui oskad mind kuidagi veel aidata siis oleksin väga tänulik.Ja vabandan et nii kärsitu olin.
|