Ivar

Ekspert

Grupp: Registreerunud
 |
Postitatud: 09 sept 2005,20:27 |
 |
Sain siin eile-täna mõned uued DVD-d.
ETV kaks DVD-d on päris korralikud, nagu ikka. Kohtumine tundmatuga on päris sürrilt lõbus film ka. Oskab keegi öelda, on's see 87 min pikk film televariant või pikem kinos näidatud versioon? Olen ainult televarianti näinud, kuid pole veel jõudnud vaadata ja võrrelda... DVD-d näevad välja morbiidsed nagu kõik ETV DVD-d (ma ei tea küll, miks ja millest selline süngus, ei saanud tegelikult vastust ka kujundajalt), aga on samas siiski suht' soliidsed. Ümbristel on muuseas viga, tegelikult on need diskid DVD-9-d (mitte 5-d).
Sain ka eestikeelse Robotite DVD, lisasid just palju pole, kuid eesti heliriba on väärtus ja Ice Age 2 teaser ning pisike tutvustav klipp, milles päris palju uusi tegelasi näeb, üsna huvitavad. Veidi on muudki, jääkstseene, musavideo jne.
Vaatamiseks on minu käes ka Kingdom of Heaveni tulevane DVD, selle sisu on üsna sama kui USA kettal. Muuseas, meil tuleb müüki kaks varianti, ühekettane DVD ja pappümbrisega topeltdisk. Nagu ikka, on esimesel film ja eesti tiitrid, teisel on siis lisad, see ketas on Skandinaavia suunitlusega, eesti tiitreid pole.
-------------- www.utv.ee/~ivar/dvd
|